Σέρρες: Συνελήφθη 26χρονος που «άνοιγε» σπίτια και έκλεβε πετρέλαιο – Αφαίρεσε 500 λίτρα
Χειροπέδες σε συλληφθέντα από την ΕΛΑΣ
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΧειροπέδες σε έναν 26χρονο πέρασαν οι Αρχές στις Σέρρες χθες Τετάρτη (11/03) καθώς μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι πείραζε τον μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ προέκυψε ότι είχε διαρρήξει πέντε σπίτια, από όπου είχε αφαιρέσει 500 λίτρα πετρελαίου.
Αναλυτικά, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 26χρονου, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει τον μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, μειώνοντας την καταγραφή.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ακόμη ότι ο 26χρονος είχε διαρρήξει πέντε σπίτια, από τα οποία αφαίρεσε μεταξύ άλλων και 500 λίτρα πετρέλαιο.
Σημειώνεται ότι εκτός από τα παραπάνω, στην οικία του εντοπίστηκαν και άλλα κλοπιμαία, μεταξύ αυτών και μία καραμπίνα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκοπήσεις: Φθορά της ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, άλμα για το κόμμα Τσίπρα, αντιφατικά στοιχεία για Καρυστιανού - Τι δείχουν οι μετρήσεις Απριλίου
08:32
ΚΟΣΜΟΣ
Υπάρχει τελικά ο Μεγαλοπόδαρος; Τι αποκαλύπτει ο φάκελος του FBI
08:30
ΕΛΛΑΔΑ
Άγιος Δημήτριος: Ο 20χρονος έκρυψε το μαχαίρι και άλλαξε ρούχα μετά το έγλημα - Τι κατέθεσαν τρεις φίλοι του
08:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ έδωσε στο «φως» βίντεο από την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Η στγμή που συλλαμβάνουν τον δράστη
08:01
TRAVEL