Νεκρός 20χρονος στην Θεσσαλονίκη μετά από επίθεση με μαχαίρι - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Δεν τα κατάφερε τελικά ο νεαρός άνδρας που είχε βρεθεί μαχαιρωμένος αργά το βράδυ της Πέμπτης, στον δρόμο επί της οδού Αργοναυτών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Ο 20χρονος που διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος από μαχαίρι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην οδό Αργοναυτών κάτω από πολυώροφο κτήριο έγινε η επίθεση αγνώστων στον 20χρονο οπαδό
INTIME NEWSΥπενθυμίζεται ότι το Κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε δεχθεί κλήση γύρω στις 22.00 για νεαρό άνδρα, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα στην οδό Αργοναυτών.

Το πεζοδρόμιο που βρέθηκε μαχαιρωμένος ο 20χρονος οπαδός
INTIME NEWSΑμέσως στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διασώστες του ΕΚΑΒ, μεταφέροντας τον νεαρό άνδρα στο νοσοκομείο ο οποίος είχε τραύμα στην πλάτη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, φαίνεται πως προηγήθηκε επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα.
Την υπόθεση έχουν αναλάβει αστυνομικοί του Οργανωμένου Εγκλήματος.
SPONSORED
Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
00:30
Σκέψεις στις ΗΠΑ για ακύρωση αποστολής πυραύλων Tomahawk στη Γερμανία λόγω Ρωσίας
23:59
Ισραήλ: Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως ανοίγει την πρώτη του πρεσβεία στη Σλοβενία
23:55
Τραμπ για Πούτιν- Ζελένσκι: Χαίρομαι που ίσως μιλάνε για συνάντηση
23:54