Τραγωδία στη Λαμία: Υπέκυψε στα τραύματά της 27χρονη οδηγός μετά από τροχαίο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΤραγωδία σημειώθηκε στην Λαμία, καθώς μια νεαρή γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, μετά από τροχαίο που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (15/03).
Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στην είσοδο της Λαμίας, στον δρόμο προς Ανθήλη και Ροδίτσα, λίγο μετά τον πρώτο κυκλικό κόμβο, όταν δύο αυτοκίνητα που κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις συγκρούστηκαν μετωπικά, υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία.

Από το συμβάν, η 27χρονη οδηγός του ενός οχήματος είχε τραυματιστεί αρχικά σοβαρά, ενώ στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά της, όπως μεταδίδει το Lamianow.gr.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά τον απεγκλωβισμό της από την Πυροσβεστική, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
SPONSORED
Κρεμλίνο: Δεν υπάρχουν σχέδια να υπάρξει συνομιλία Τραμπ - Πούτιν για την Ουκρανία
13:58
Σε αυτό το Παγκόσμιο, εδώ σε καταλαβαίνουμε στα καταστήματα Allwyn
13:54
ΤτΕ: «Πάτησε φρένο» η αύξηση στις τιμές ακινήτων - Στο 5,7% το πρώτο τρίμηνο 2026
13:53
Ινδία: Ολοκληρώθηκε διάνοιξη σήραγγας κάτω από τα Ιμαλάια κοντά στα σύνορα με την Κίνα
13:50