Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Σήμερα απολογείται ο δράστης - Προθεσμία για τον 19χρονο
Στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα ο 19χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή στο αιματηρό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή στον 20χρονο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στην Καλαμαριά.
Ωστόσο, μετά από αίτημα που υποβλήθηκε από την υπεράσπισή του, πήρε (νέα) προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.
Ο 19χρονος, που βρισκόταν στο σημείο μαζί με το νεαρό θύμα κι ένα ακόμη άτομο, διώκεται για τρεις πράξεις: συμμορία, διακεκριμένη περίπτωση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη- οι δύο τελευταίες από κοινού και με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νέου Αθλητικού Νόμου.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και το δεύτερο πρόσωπο- από την ίδια παρέα, που αναζητείται.
Στο μεταξύ, το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί ο 23χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του φονικού. Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή-οπλοχρησία. Προανακριτικά, ισχυρίστηκε ότι τέλεσε το έγκλημα σε καθεστώς άμυνας, μετά από απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε κάτω από το σπίτι του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα προθεσμία στον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
Μαχαίρωμα στην καρδιά δέχθηκε ο 20χρονος στη Θεσσαλονίκη - Πέθανε από μεγάλη απώλεια αίματος
«Δεν θέλει να αναγνωριστεί ως ψυχικά και νοηματικά διαταραγμένος»: Tι λέει ο δικηγόρος του 89χρονου
12:16
Μελέτη εξηγεί επιστημονικά γιατί θεωρούμε κάποια παλιά σπίτια «στοιχειωμένα»
12:15
Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα στον 89χρονο για τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Εφετείο (vid)
11:59
«Τέρμα το καλό παιδί» - Η ανάρτηση - προειδοποίηση του Τραμπ στο Ιράν για τα πυρηνικά
11:57