Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη
Επιστρέφουν στην κυκλοφορία τα ταξί στη Θεσσαλονίκη από τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά τη λήξη της 24ωρης απεργίας που πραγματοποίησε ο κλάδος στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης.
Σημειώνεται πως η κινητοποίηση έγινε ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τίτλο «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση μεταφορών: Τεχνικός έλεγχος - Εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης οχημάτων, συγκοινωνιακοί φορείς, επιβατικές - οδικές - εμπορευματικές μεταφορές, ηλεκτροκίνηση, Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ρυθμίσεις για τις πρότυπες προτάσεις, Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας και άλλες διατάξεις».
Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης ο «ΕΡΜΗΣ» γνωστοποιεί με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η απεργία λήγει τα ξημερώματα 05:00 και βγαίνουμε κανονικά στην δουλειά αύριο Τρίτη 24 Μαρτίου», με την επισήμανση ότι «θα επανέλθουμε με νέες ανακοινώσεις και ενημερώσεις σχετικά με το νομοσχέδιο».
SPONSORED
Hope: Το νοτιοκορεάτικο blockbuster που έγινε το απόλυτο monster movie της χρονιάς
17:39
Εργατικό δυστύχημα στη Νέα Αρτάκη: Νεκρός 54χρονος σε βιομηχανία
17:32
Μήνυμα Χαμενεϊ: «Πρωτοφανές έπος αντίστασης του Ιράν απέναντι σε δύο τρομοκρατικούς στρατούς»
17:22
Τραμπ: Θα δώσω μια ευκαιρία στο Ιράν, δεν βιάζομαι - Ο Νετανιάχου θα κάνει ότι θέλω
17:19