Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ηλικιωμένη που χτύπησε τον 82χρονο σύζυγό της
Ηλικιωμένος
PIXABAYΣτο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί μία 77χρονη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία ότι χτύπησε τον 82χρονο σύζυγό της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.
Η δίκη της ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ανεβλήθη και διατηρήθηκε η κράτησή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 77χρονη είχε καταστεί κατηγορούμενη και τον περασμένο Ιανουάριο για ανάλογο περιστατικό εις βάρος του συζύγου της. Τότε της είχε επιβληθεί περιοριστικός όρος τον οποίο φέρεται να παραβίασε.
Για το λόγο αυτό διώκεται τώρα εκτός από ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη και για παραβίαση περιοριστικού όρου.
Το επεισόδιο που την έφερε εκ νέου ενώπιον της Δικαιοσύνης καταγγέλθηκε το προηγούμενο 24ωρο στις Αρχές από πρόσωπο τού οικογενειακού τους περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η αυτόφωρη σύλληψή της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία με ηλικιωμένο βοσκό στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκε νεκρός σε τεχνητή λίμνη
Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος ψαράς που αγνοούνταν στη Λίνδο της Ρόδου
Δανία: Αρχίζουν διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
18:54
Η Google θα ασκήσει έφεση στην καταδικαστΙκή απόφαση για τον εθισμό ανήλικης
18:45
Δέκα δεξαμενόπλοια με πετρέλαιο το «μυστηριώδες δώρο» του Ιράν – Τι αποκάλυψε ο Τραμπ
18:39
Ο Νικολάς Μαδούρο θα αντιμετωπίσει και άλλες κατηγορίες, προαναγγέλλει ο Τραμπ
18:31