Ο Πάνος Ρούτσι καταγγέλλει ότι προπηλακίστηκε από αστυνομικούς
Ο Πάνος Ρούτσι
INTIME NEWSΓια δυνατό σπρώξιμο από πλευράς αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας έκανε λόγο ο Πάνος Ρούτσι ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πάνος Ρούτσι, λίγη ώρα αργότερα και αφού επέστρεψε και πάλι στο κτήριο που ξεκίνησε η δίκη για τα Τέμπη, έξι αστυνομικοί τον έσπρωξαν δυνατά και με βία.
«..Και έξι αστυνομικοί με έσπρωξαν με τόσο βίαια δύναμη που ζαλίστηκα μου ανέβασε την πίεση μου, είχα ταχυκαρδίες με πήγαν στο νοσοκομείο, έκανα προληπτικές εξετάσεις. Όλα καλά βγήκανε, καλά ειμαι αλλά αυτό που γίνεται εκεί μέσα είναι απαράδεκτο.
Με σπρώξανε ακόμη και εδώ μου ζητάγανε ταυτότητα και για το παιδί μου, αυτό που κάνανε ήταν να με σπρώξουν χωρίς δεύτερη σκέψη σαν να ήμουν εγκληματίας παραλίγο να με πετάξουν κάτω απαράδεκτα πράγματα» δήλωσε ο Πάνος Ρούτσι.
Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε με «εικονικές εταιρείες» το Δημόσιο - Πάνω από 13 εκατ. η ζημιά
13:20
Φωτιά στον Υμηττό από κεραυνό - Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής
13:17
«Μύθευμα και επικίνδυνο μονοπάτι»: Δύο καθηγητές μιλούν στο CNN Greece για την «κβαντική ιατρική»
13:14
Μαυρομάτης: Η ανάπλαση της ΔΕΘ συνιστά ιστορική αστική αναγέννηση για το κέντρο της Θεσσαλονίκης
13:13