Κακοκαιρία Erminio: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται
Θυελλώδεις άνεμοι
EurokinissiΟι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο Ανατολικό Αιγαίο, φτάνοντας κατά τόπους τα 9 μποφόρ και στην περιοχή των Δωδεκανήσων που αγγίζουν ακόμη και τα 10 μποφόρ, λόγω της κακοκαιρίας, δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με πολλά από αυτά να μην εκτελούνται.
Συγκεκριμένα από το λιμάνι του Πειραιά, από τις πρωινές ώρες δεν πραγματοποιούνται τα περισσότερα δρομολόγια, με εξαίρεση εκείνα προς την Κρήτη, τα οποία αναμένεται να αναχωρήσουν κανονικά μετά τις 9 το βράδυ.
Από τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας εκτελέστηκαν μόνο τα πρωινά δρομολόγια, ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από τον Βόλο προς τις Σποράδες, καθώς και στη γραμμή Καβάλας - Πρίνου. Κλειστή παραμένει επίσης η γραμμή Ρίου - Αντιρρίου.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλούνται, πριν από την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Erminio: Μπαράζ από 112 - Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός για μεγάλο όγκο νερού
Κακοκαιρία Erminio: Προβλήματα στις πτήσεις στο Ηράκλειο - Δεν προσγειώθηκαν αεροσκάφη
Επτά συλλήψεις τις τελευταίες ώρες για την εκδήλωση πυρκαγιών
23:11
Στάχτη 28.000 στρέμματα στο Κολοράντο - Νεκροί στη «μάχη» με τις φωτιές τρεις πυροσβέστες
23:01
Νέο ρεκόρ ζέστης με 40,5 βαθμούς Κελσίου στην Πολωνία
22:50
Λουτράκι: Σκαλωσιά υποχώρησε και κατέρρευσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο
22:38