Ευρυτανία: Φορτηγό έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων - Νεκρός ο οδηγός
Επιχείρηση διάσωσης από δυνάμεις της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI«Βουτιά θανάτου» για 54χρονο οδηγό φορτηγού στα Άγραφα Ευρυτανίας, όταν το όχημα του έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε χαράδρα βάθους σαράντα μέτρων.
Το θανατηφόρο τροχαίο σύμφωνα με το Lamiareport σημειώθηκε στις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/04) στους δρόμους των Αγράφων Ευρυτανίας, στην περιοχή Μεταξάδες της Κοινότητας Πρασιάς .
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φάερεται το ΙΧΦ με οδηγό 54χρονο, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να φύγει σε γκρεμό 40 μέτρων.
Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο ανέσυραν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του, παραδίδοντας τον σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στη συνέχεια ο 54χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δ. Φραγκίστας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τσάρο για τις υποθέσεις απάτης διόρισε τον Βανς ο Τραμπ - Ποιες οι αρμοδιότητές του
15:51
Ο Μπονγκ Τζουν-χο στα άδυτα του ωκεανού για το πρώτο του animation με τίτλο «Ally»
15:49
CNNi: Δεν είναι τόσο «τρελό» το σενάριο για πετρέλαιο στα 200 δολάρια / βαρέλι
15:40
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 77χρονη για τον θάνατο του ηλικιωμένου συζύγου της
15:36