«Χειροπέδες» στους δύο βαρυποινίτες που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές του Βόλου
Στη σύλληψη των δύο καταδικασθέντων που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές της Κασσαβέτειας του Βόλου προχώρησαν οι Αρχές το περασμένο Σάββατο (4/4).
Η Αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη τους όταν το βράδυ του Σαββάτου, οι δύο δραπέτες με έναν συνεργό τους που είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Λάρισας, εισέβαλαν στο σπίτι επιχειρηματία στο Θέρμο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες ακινητοποίησαν τη γυναίκα του και όταν ο επιχειρηματίας επέστρεψε, ακινητοποίησαν και εκείνον στην είσοδο, τον χτύπησαν και του ζήτησαν χρήματα.
Το περιστατικό θορύβησε τους γείτονες οι οποίοι άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν τον γιο του ζευγαριού. Εκείνος πήγε στο σπίτι των γονιών του και έτρεψε τους δράστες σε φυγή.
Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δραπέτες είχαν συλληφθεί το 2015 για τη συμμετοχή τους σε συμμορία ληστών, που είχε δολοφονήσει έμπορο ψιλικών στην Ελευσίνα και μια ηλικιωμένη στον Ασπρόπυργο για να τους ληστέψουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Συνελήφθησαν όλοι οι βαρυποινίτες κρατούμενοι που δραπέτευσαν από τα Χανιά
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48
Κόντρα Κιέβου - Τελ Αβίβ για πλοίο με σιτηρά από κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη
23:44
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΑΡΑΓΤΣΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι διπλωματικές διεργασίες ΗΠΑ – Ιράν με φόντο τα Στενά του Ορμούζ: Προτάσεις και αντιπροτάσεις για το άνοιγμα και τον τερματισμό του πολέμου
23:32