Δύο συλλήψεις νεαρών για επίθεση σε ανήλικο στη Θεσσαλονίκη
Ανήλικοι (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ (φωτογραφία αρχείου)Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκηδόνος, απογευματινές ώρες χθες (08/04), για επίθεση σε βάος ανήλικου στην πειροχή της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για έναν 20χρονο κι έναν ανήλικο, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού Αθλητισμού και για σωματική βλάβη.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο νεαροί νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνος, αφού προσέγγισαν έναν ανήλικο, με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν μπλούζα που έφερε διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον 36χρονο πατέρα του ανήλικου που συνελήφθη, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Η Peugeot αλλάζει τα πάντα με επτά νέα μοντέλα έως το 2030
10:31
Καύσωνας: Οδηγίες και μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους - Τι αναφέρει η εγκύκλιος
10:21
Τι αλλάζει στις συντάξεις χηρείας - Τέλος στις περικοπές με το νέο νομοσχέδιο
10:13
«Η Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: Όλες οι μεγάλες αλλαγές που έκανε στο έπος του Ομήρου
10:12