Πάσχα με «άρωμα» καλοκαιριού και λίγες βροχές - Οι περιοχές που θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς
Φωτογραφία αρχείου
INTIME NEWSΜε ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες θα γιορτάσουμε φέτος το Πάσχα με μοναδική παραφωνία την κατά τόπους έντονη ψύχρα τις νυχτερινές και πρωινές ώρες, αναφέρει με ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, λίγες βροχοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν τη Μεγάλη Παρασκευή και το μεγάλο Σάββατο στα ανατολικά και βόρεια της χώρας οι οποίες δεν προβλέπεται να προκαλέσουν προβλήματα στην περιφορά του Επιταφίου.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, καθώς τις πρωινές και βραδινές ώρες προβλέπεται να υπάρχει ψυχρά.
Εκτός κάποιων τμημάτων του Αιγαίου που θα σημειωθούν κάποιες ασθενείς βροχές το βράδυ, στις περισσότερες περιοχές η Ανάσταση θα γίνει χωρίς βροχοπτώσεις.
Από την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι πολύ καλός και ανοιξιάτικος, με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας.
Το μεσημέρι της Κυριακής μάλιστα, ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.
Χανιά: Πάνω από 12 κιλά κάνναβης και μισό κιλό κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε δέματα με παιδικά παιχνίδια
19:10
ΟΗΕ για σεισμό στην Κολομβία: Αναγκαία η διανομή τροφίμων τις επόμενες ημέρες
18:59
Ανεστάλησαν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Κατάνια λόγω της έκρηξης της Αίτνας
18:50
Marfin: «Επικίνδυνη και προσηλωμένη στο σχέδιο» κρίθηκε η 46χρονη - Το σκεπτικό της προφυλάκισης
18:39