Συμφόρηση σε Κηφισό – Στο «κόκκινο» οι κεντρικοί άξονες της Αττικής
Συμφόρηση παρατηρείται αυτή την ώρα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με τα σημαντικότερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό και την Αθηνών.
Στον Κηφισό καταγράφεται έντονη συμφόρηση στο ρεύμα της ανόδου, από το ύψος του Αιγάλεω έως και τη Νέα Ιωνία, με χαμηλές ταχύτητες των οχημάτων, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και σε τμήματα της καθόδου.
Δύσκολη είναι η εικόνα και στη Λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με αργούς ρυθμούς.
Αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας, κυρίως στο ύψος Αμαρουσίου και Χαλανδρίου, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Μεσογείων, κυρίως κοντά στους βασικούς κόμβους.

Προβλήματα σημειώνονται επίσης στη λεωφόρο Αλίμου–Κατεχάκη, καθώς και στην άνοδο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Στην παραλιακή λεωφόρο καταγράφονται τοπικές καθυστερήσεις, κυρίως στο ύψος του Καλαμακίου.
Στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5 έως 10 λεπτών από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας. Παράλληλα, καθυστερήσεις 10 έως 15 λεπτών σημειώνονται στις εξόδους προς Λαμία, τόσο στο ρεύμα προς Ελευσίνα όσο και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (09 Ιουνίου)
06:30
Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή το Posokanei για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
06:00
Δικαιοσύνη: Τι αλλάζει σε ποινικό μητρώο, αρχεία, δικαστικές αίθουσες από τον ψηφιακό μετασχηματισμό
05:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου
04:00