ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον

Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον

Σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού 

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το Σάββατο (25/04) για την εξαφάνισή της και προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Στις 23/04/2026, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή του Ίλιου, στην Αθήνα, η Αμίνι (επ.) Νεργίς (ον.), 15 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 25/04/2026 για την εξαφάνισή της και προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος του χώρου παιδικής προστασίας, καθώς πιθανά συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

eksafanisi-ilion.jpg

Η Αμίνι Νεργίς έχει ύψος 1,60 μ., έχει βάρος 50 κιλά περίπου, μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε»