Δύο σεισμοί στο Λασίθι μέσα σε 20 λεπτά - 4,4 Ρίχτερ ο πρώτος και 4 ο δεύτερος
Διπλή σεισμική δόνηση εκδηλώθηκε στις έντεκα το πρωί της Δευτέρας, στην θαλάσσια περιοχή του Λασιθίου, συνεχίζοντας το μπαράζ των σεισμών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κρήτη τα τελευταία 24ωρα.
Ένα τέταρτο πριν από τις έντεκα εκδηλώθηκε σεισμός εντάσεως 4,4 Ρίχτερ, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα σημειώθηκε ακόμη ένας με ένταση 4,0 Ρίχτερ.
Μισή ώρα αργότερα ακόμη μία δόνηση 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Λασιθίου.
Αναλυτικότερα, στις έντεκα παρά τέταρτο, σημειώθηκε σεισμός 4,4 Ρίχτερ με εστιακό βάθος 5,1 χιλιόμετρα και σε απόσταση 13 χιλιόμετρα νότια του Γουδουρά Λασιθίου.
Στις έντεκα και πέντε νέα σεισμική δόνηση 4,0 Ρίχτερ έγινε αισθητός με το εστιακό βάθος να εντοπίζεται στα 7,2 χιλιόμετρα και σε απόσταση 16 χιλιομέτρων νότια του Γουδουρά.
Και η τρίτη δόνηση 3,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 11.33 είχε εστιακό βάθος πέντε χιλιόμετρα και απόσταση οκτώ χιλιόμετρα του Γουδουρά.
Νέες ρυθμίσεις για πληρωμές και υποχρεώσεις νέων αγροτών
23:58
Λαβρόφ: «Η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν πρέπει να αντανακλά τα συμφέροντα όλων των πλευρών»
23:46
Μπέρναμ: «Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο το Ισραήλ, ο Στάρμερ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων»
23:34
Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ - Νετανιάχου: Στη συζήτηση και οι δηλώσεις Ερντογάν κατά του Ισραήλ
23:26