Συρμός του ΗΣΑΠ βγήκε εκτός αποβάθρας στον σταθμό του Αγίου Νικολάου - Τι αναφέρει η ανακοίνωση
Συρμός του Ηλεκτρικού
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSIΥπέρβαση αποβάθρας έκανε συρμός του ΗΣΑΠ το πρωί της Δευτέρας (04/05) στον σταθμό του Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ..
Αναλυτικά, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το πρωί, όταν ο συρμός έκανε υπέρβαση αποβάθρας για λίγα μέτρα στον σταθμό «Άγιος Νικόλαος», με αποτέλεσμα να μην αποβιβάσει τους επιβάτες στον συγκεκριμένο σταθμό, αλλά στον επόμενο.
Μάλιστα, στη συνέχεια ο συρμός αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για τεχνικό έλεγχο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Συρμός στη Γραμμη 1 στις 09:10 το πρωί έκανε υπέρβαση αποβάθρας για λίγα μέτρα στον σταθμό Άγιο Νικόλαο και όπως προβλέπουν οι διαδικασίες λειτουργίας, δεν αποβίβασε τους επιβάτες στον συγκεκριμένο σταθμό, αλλά στον επόμενο, όπου και αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για τεχνικό έλεγχο.
Περιστατικά υπέρβασης αποβάθρας έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να τίθεται θέμα ασφάλειας για την κυκλοφορία των συρμών και τη μετακίνηση των επιβατών».
ΟΠΕΚΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους του λογαριασμού Αγροτικής Εστίας - Ποια προγράμματα
23:37
Ιονία Οδός: Κλείνουν δύο λωρίδες μέχρι τον Σεπτέμβριο στο ρεύμα προς Αντίρριο
23:28
Συναγερμός στις ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς κοντά στον Λευκό Οίκο - Άτομο εξουδετερώθηκε (vid)
23:22
Artemis II: Η NASA δημοσίευσε... 12.000 ακόμη φωτογραφίες από την αποστολή στη Σελήνη (pics)
23:19