Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό - Καθυστερήσεις από Κηφισιά έως Πειραιά και Αττική Οδό
Kίνηση στον Κηφισό
CNN GreeceΜεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας με τους οδηγούς που κινούνται στον Κηφισό, το κέντρο αλλά και το λιμάνι του Πειραιά να αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα.
Στο επίκεντρο των προβλημάτων βρίσκεται ο Κηφισός, καθώς ουρές οχημάτων ξεκινούν από το ύψος της Κηφισιάς και εκτείνονται μέχρι τον Πειραιά, επηρεάζοντας κατά διαστήματα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, με τη Λεωφόρο Συγγρού να παρουσιάζει αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της Λαγουμιτζή.
Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται επίσης στην Καλλιρρόης, καθώς και στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά. Στο κέντρο της Αθήνας, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία στη Σταδίου, την Πανεπιστημίου και την Πατησίων, ενώ μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αρδηττού, τη Λεωφόρο Αμαλίας, τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Στην Αττική Οδό σημειώνονται επίσης καθυστερήσεις
- Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
10΄-15΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας
- Στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
5΄-10΄από Κάντζα έως Μαραθώνος,
5΄-10΄στην έξοδο για Πειραιά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και κέντρο - Καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά και την Αττική Οδό
Ο Πούτιν ανακοίνωσε κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία για τις 8 και 9 Μαΐου
20:27
«Πυρά» Τραμπ στο Ιράν: «Θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου Γης αν επιτεθούν σε αμερικανικά πλοία»
20:19
Έρευνες της ουκρανικής αστυνομίας σε στρατιωτικούς αξιωματούχους που θεωρούνται ύποπτοι για διαφθορά
20:11
«Η ΑΙ δεν αποτελεί δικαιολογία για την απόλυση εργαζομένων» αποφάνθηκε δικαστήριο στην Κίνα
20:03