Δομοκός: Σε ηλικιωμένο άνδρα ανήκει η απανθρακωμένη σορός που εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο
Σε ηλικιωμένο άνδρα ηλικίας περίπου 70-75 ετών ανήκει η απανθρακωμένη σορός που βρέθηκε σήμερα μέσα σε φλεγόμενο όχημα στον Δομοκό Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με το Lamiareport, την φωτιά στο αυτοκίνητο είδε φύλακας στου σιδηροδρομικού σταθμού Δομοκού ο οποίος και κινητοποίησε τις αρχές μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτη.

Το καμμένο όχημα
Lamiareport.grΠυροσβέστες και αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα εντόπισαν μέσα στο όχημα τη σορό ενός άνδρα, περίπου 75 ετών, κάτοικου της ευρύτερης περιοχής.
Σε ότι αφορά τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.
Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο παλιό νταμάρι για ώρες και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος άνδρας να ήθελε να κάνει κακό τον εαυτό του.

Το όχημα που βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός του ηλικιωμένου
LamiareportΗ ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
SPONSORED
Χανταϊός: Πώς θα αντιμετωπίζονται τα κρούσματα σε κρουαζιερόπλοια - Η εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας
15:22
Ρούμπιο: Περιμένουμε την απάντηση του Ιράν εντός της ημέρας
15:19
Υπηρεσία για έκδοση αδειών διέλευσης πλοίων από το Ορμούζ και είσπραξη τελών συγκρότησε το Ιράν
15:11
Μία ανάσα από το εμβόλιο κατά του χανταϊού βρίσκονται Βρετανοί επιστήμονες - Ξεκινούν δοκιμές
15:09