Χανιά: Ξυλοκόπησε τον 87χρονο θείο του μετά από διαπληκτισμό
Περιπολικό της Αστυνομίας
EUROKINISSIΈνα περιστατικό έντονης σύγκρουσης μεταξύ συγγενών σημειώθηκε τη Δευτέρα σε περιοχή των Χανίων στην Κρήτη, το οποίο κατέληξε σε επεισόδιο ξυλοδαμρού.
Αναλυτικά, ένας 75χρονος άνδρας φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον 87χρονο θείο και γείτονά του, όταν ο δεύτερος εκτελούσε εργασίες στην αυλή του.
Η διαφωνία για τον θόρυβο εξελίχθηκε γρήγορα σε έντονη λογομαχία και στη συνέχεια σε επίθεση, κατά την οποία ο 87χρονος άνδρας τραυματίστηκε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το zarpanews.gr.
Κατά τη μαρτυρία του παθόντα, ο 75χρονος τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο χέρι και τον θώρακα, ενώ φέρεται να συνέχισε να τον χτυπά και ενώ βρισκόταν στο έδαφος.
Μετά το περιστατικό, ο 75χρονος συνελήφθη αρχικά για ενδοοικογενειακή βία, με την υπόθεση να παίρνει στη συνέχεια διαφορετική διάσταση καθώς, σε έρευνα στην οικία του, εντοπίστηκαν όπλα χωρίς άδεια, γεγονός που οδήγησε στην αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακούργημα.
Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, προκειμένου να του οριστεί δικηγόρος.
Γκαλιμπάφ: Το Ιράν θα προστατεύσει το Λίβανο από την πολεμοχαρή τακτική του Ισραήλ
22:42
ΚΚΕ: Το έγκλημα της Πύλου δεν θα ξεχαστεί - Απαιτούμε την τιμωρία των ενόχων
22:30
Τραγωδία στο Μιζούρι: Δώδεκα νεκροί από συντριβή αεροσκάφους
22:18
Στο αέρα η συμφωνία: Το Ιράν κλείνει τον εναέριο χώρο - Ο Τραμπ κατακεραυνώνει τον Νετανιάχου
22:06