Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του
Χειροπέδες σε συλληφθέντα
Pexels (φωτογραφία αρχείου)Στη σύλληψη ενός 30χρονου, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του 67χρονου πατέρα του το μεσημέρι της Κυριακής (24/5) προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο πριν τις 16:00 ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Τριάδι.
Στο σημείο βρισκόταν και ο 30χρονος γιος του, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του μετά από καβγά και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία.
Στη μονοκατοικία έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος. Παράλληλα, αναμένεται η άφιξη ιατροδικαστή για την εξέταση της υπόθεσης.
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Πτώση 19χρονου από τα Ενετικά Τείχη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα
09:24
ΚΟΣΜΟΣ
Η ακτινογραφία της συμφωνίας: Τι ρυθμίζει και τι όχι για ναυσιπλοΐα, πυρηνικά και παγωμένα κεφάλαια
09:17
ΕΛΛΑΔΑ
Ξέπλεναν εκατομμύρια σε κρυπτονομίσματα και ακίνητα: Έτσι δρούσε το κύκλωμα «πειρατικής» τηλεόρασης
09:05
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Γιάννης Βαρδινογιάννης: Η Motor Oil ενισχύει την ανεξαρτησία της - Γεωστρατηγική η θέση της Ελλάδας
08:50
ΑΓΟΡΕΣ