ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Κυκλοφοριακή ασφυξία στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε κέντρο και Πειραιά

Κίνηση: Κυκλοφοριακή ασφυξία στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε κέντρο και Πειραιά

Κίνηση στον Κηφισό

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI

Με σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οδηγών στους δρόμους του λεκανοπεδίου ξεκινά το πρωί της Τρίτης (2/06) με τον Κηφισό να είναι στο «κόκκινο», το κέντρο της Αθήνας να καταγράφει αρκετά χαμηλές ταχύτητες και τον Πειραιά να έχει μποτιλιάρισμα κυρίως κυρίως γύρω από το λιμάνι. 

Αναλυτικότερα πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εξόδου από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια, στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (είσοδος)

Δύσκολη είναι η κατάσταση για τους οδηγούς που κινούνται στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από το ύψος του Μοσχάτου όπως και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).

Στον Κηφισό τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο επικρατεί κυκλοφοριακή ασφυξία από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι την Φιλαδέλφεια και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με πολύ υπομονή.

Αρκετά προβλήματα υπάρχουν και στη Λ.Σχιστού στο ρεύμα εξόδου.

io.jpg

Στους δρόμους του κέντρου είναι αρκετά δύσκολη η κατάσταση καθώς καταγράφονται αρκετά χαμηλές ταχύτητες σε:

Αλεξάνδρας

Μεσογείων

Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )

Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)

Λ. Κηφισίας (άνοδος)

Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

Βασ. Σοφίας (άνοδος)

Βασ. Σοφίας (κάθοδος)

Βασ. Κωνσταντίνου

Πανεπιστημίου

Σταδίου

Πειραιώς

Στον Πειραιά καταγράφονται καθυστερήσεις και κυρίως στους δρόμους γύρω από το λιμάνι ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Αττική Οδός

Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις των οδηγών φτάνουν τα είκοσι λεπτά κυρίως στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο.