Ανατίναξαν ΑΤΜ σε περιοχή της Αργολίδας – Έφυγαν με άδεια χέρια
Περιπολικό (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΈνα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) ανατίναξαν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Αργολίδας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο μηχάνημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αρπάξουν χρήματα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Φίχτια Άργους, όταν οι άγνωστοι δράστες, λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη, με κατοίκους της περιοχής να ξυπνούν έντρομοι από τον έντονο θόρυβο, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr.
Αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο αποκλείοντας την περιοχή και ξεκινώντας έρευνα για το συμβάν, εξετάζοντας, μεταξύ άλλων, υλικό από κάμερες ασφαλείας, ώστε να ταυτοποιήσουν τους δράστες για τους οποίους πιστεύεται ότι σχετίζονται με παρόμοια περιστατικά στην περιοχή.
SPONSORED
Τραγωδία στην Ιόνια Οδό με νεκρό 47χρονο οδηγό - Υπέστη παθολογικό επεισόδιο
12:16
Συναγερμός στη Γερμανία: Ένοπλος έχει οχυρωθεί σε μπαρ στο Ρέντσμπουργκ
12:12
Συνήγοροι Ν. Κακλαμανάκη: Δικαίωση Αρείου Πάγου για την επίθεση από Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία
12:10
Συναγερμός για φωτιά σε οινοποιείο στο Μαρκόπουλο - Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
12:06