Στάσεις εργασίας ανακοίνωσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία από τις 2 έως τις 19 Ιουνίου
Σχολική αίθουσα
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΣε συνεχείς πανελλαδικές στάσεις εργασίας για τον μήνα Ιούνιο προχωρά η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.
Στο επίκεντρο των αιτημάτων βρίσκονται τα κενά στα σχολεία και η απόφαση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού να τα καλύψει με ανάθεση υποχρεωτικών υπερωριών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Δ.Σ. της ΔΟΕ σε συνέχεια της ανακοίνωσής του υπ.αριθμ. 769 με ημερομηνία 21/11/25 και τίτλο “Για τα μεγάλα κενά στα σχολεία και την επιλογή του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α να “καλυφθούν” με την ανάθεση υποχρεωτικών υπερωριών”, αποφασίζει την κήρυξη συνεχών πανελλαδικών στάσεων εργασίας από τις 2/6/2026 έως τις 19/6/2026 για όλους/ες τους/τις συναδέλφους και για τις ώρες αυτές, ανάλογα με το ωράριο του/της κάθε εκπαιδευτικού, που τους ανατίθενται υποχρεωτικές υπερωρίες, με στόχο τη συνδικαλιστική τους κάλυψη».
Φωτιά τώρα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας - Αναφορές για εγκλωβισμένους στα μπαλκόνια
12:08
Τόλης Παπαδημητρίου: «Η σάτιρα δεν είναι χλευασμός, είναι ένας τρόπος να πεις την αλήθεια»
12:00
Μήνυμα Αραγτσί προς ΗΠΑ: «Το Ιράν ελέγχει το Ορμούζ για τις επόμενες 30 ημέρες»
12:00
Αίγινα: Απαγορεύτηκε ο απόπλους επιβατηγού υδροπτέρυγου λόγω ηλεκτρολογικής βλάβης
11:47