Συλλήψεις σε Έβρο και Ροδόπη για παράνομη διακίνηση μεταναστών
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSIΤρεις αλλοδαποί συνελήφθηαν στον Έβρο και τη Ροδόπη κατηγορούμενοι ότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, στην Εγνατία οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης, άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με αξιωματούχους του Frontex, συνέλαβαν μία αλλοδαπή, η οποία εντοπίστηκε να οδηγεί ΙΧ αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Λίγες ώρες αργότερα, στην Εθνική οδό Ορμενίου-Αρδανίου, άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με αξιωματούχους του Frontex, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε, με ΙΧ αυτοκίνητο, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.
Τέλος, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε, με ΙΧ αυτοκίνητο, παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Οι αστυτονικοί κατέσχεσαν τα παραπάνω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.
Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Περιφερειακό μετά τις εργασίες για το Flyover
21:57
Ποδοσφαιριστές της Βενεζουέλας μεταξύ των νεκρών από τους σεισμούς
21:45
Ράλλυ Ακρόπολις: Ατύχημα για τουρκικό πλήρωμα στην ειδική διαδρομή του Μαινάλου
21:34
Θυελλώδη μελτέμια σε Αιγαίο, Αττική και ηπειρωτικά - Οι περιοχές με τους πιο ισχυρούς ανέμους
21:23