Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις 20 λεπτών στην Αττική Οδό
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
INTIME NEWSΑυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11/06), στις κεντρικές αρτηρίες της Αττικής.
Αναλυτικά, μποτιλιάρισμα καταγράφεται τμηματικά τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο του Κηφισού, ενώ επιβαρυμένη είναι η κατάσταση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Κηφισίας.
Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου, αλλά και στην είσοδο και έξοδο της Αθηνών Λαμίας.
Την ίδια στιγμή, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη, την άνοδο και κάθοδο της Βας. Σοφίας, τη Βασ. Κωνσταντίνου και τη Συγγρού.
Τέλος, προβλήματα συναντούν οι οδηγοί γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Παράλληλα, καθυστερήσεις 15΄-20΄καταγράφονται από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας, 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Ακόμη, καθυστερήσεις 5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας και 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία σημειώνονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Τι αλλάζει στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης των Αγροτών: Πώς θα γίνονται οι έλεγχοι
00:30
Μητσοτάκης: «Μηδενική ανοχή στη βία, αυτοδυναμία το 2027 και σταθερές συμμαχίες με ΗΠΑ - Ισραήλ»
00:04
Μάχη με τις φλόγες δίνουν 2.000 πυροσβέστες σε πύρινα μέτωπα στη νότια Γαλλία
23:57
Γαλλία: Οι αρχές εξετάζουν την απαγόρευση πώλησης τσιγάρων σε όσους γεννήθηκαν μετά το 2009
23:53