Τροχαίο στο ράλλυ Δωδώνης: Αγωνιστικό έπεσε σε θεατές - Τραυματίστηκε εννιάχρονος
Φωτογραφία αρχείου
LATO KLODIAN / EUROKINISSIΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (14/6) στο ράλλυ Δωδώνης, όταν ένα αγωνιστικό όχημα έπεσε πάνω σε θεατές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εννιάχρονου αγοριού.
Το αυτοκίνητο τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι το παιδί αγόρι που παρακολουθούσε τον αγώνα και δεν απαιτήθηκε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.
Το ατύχημα σημειώθηκε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στη διαδρομή 2, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το τροχαίο συνέχει συγκεκριμένα στην πρώτη ειδική διαδρομή, όταν το αγωνιστικό βγήκε εκτός δρόμου. Οι διοργανωτές αμέσως διέκοψαν την πρώτη ειδική διαδρομή της «Μανολιάσας». Μάλιστα, μέσα σε λίγα λεπτά ένα δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε όταν το όχημα «00», το οποίο ελέγχει αν οι θεατές είναι στα σωστά σημεία, εξετράπη στη δεύτερη κλειστή διαδρομή στην περιοχή των «Μαρμάρων». Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή καταγράφηκαν μόνο υλικές ζημιές.
Στις Σέρρες την Κυριακή ο Μητσοτάκης: Στις εκδηλώσεις των πολιούχων της πόλης, Παμμεγίστων Ταξιαρχών
19:10
Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στο Αιγάλεω
18:59
Φρίκη στην Ισπανία: Σορός νεογέννητου βρέθηκε σε καταψύκτη μετά από 20 χρόνια
18:49
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα social media εν όψει του αυριανού Μαραθωνίου
18:39