Συναγερμός για την εξαφάνιση 37χρονης από την Καισαριανή
Το Χαμόγελο του Παιδιού
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSIΣυναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 37χρονης από την περιοχή της Καισαριανής.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης σήμερα στις 15/06/26, κατόπιν αιτήματος οικείου προσώπου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Στις 31/05/2026, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε η Θεοφανίδου Μαρία, 37 ετών, από την περιοχή της Καισαριανής.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης σήμερα στις 15/06/26, κατόπιν αιτήματος οικείου προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η Θεοφανίδου Μαρία, έχει ύψος 1,60 και βάρος 75 κιλά. Έχει πράσινα μάτια και μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη μπλούζα, ασπρόμαυρο τζιν, λευκά αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μαύρη τσάντα».
Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τους διαμένοντες στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
11:33
Ανήλικοι και 34χρονος εκβίασαν 13χρονο στον Βόλο και απέσπασαν 370.000 ευρώ
11:27
Γιατί η Ευρώπη βιώνει ακραίο καύσωνα: Ο αεροχείμαρρος, ο θόλος ζέστης και πώς επηρεάζεται η Ελλάδα
11:27
Μουντιάλ 2026: Ο Μανζάμπι απογειώνει την Ελβετία - Ο 20χρονος που μπήκε αλλαγή και... έλαμψε
11:26