Καταθέτει εκ νέου ο φίλος του 65χρονου Ιταλού για το φονικό μάνας - γιου στο Αίγιο
Σε νέα κατάθεση προχωρά σήμερα ο μάρτυρας - κλειδί φίλος του ζευγαριού που έφτασε πρώτος στο σημείο όπου συνέβη το διπλό φονικό μάνας – γιού στον Λόγγο Αιγίου
Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος σύζυγος του θύματος, που κρατείται ως ο βασικός ύποπτος συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα ενώ αναμένονται και οι αναλύσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων.
Ο 65χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η γυναίκα είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα και πιθανώς πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με μανία χρησιμοποιώντας το κουζινομάχαιρο – σενάριο το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές καταρρέει πλήρως.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σημείο κλειδί για τους αστυνομικούς θεωρείται η σκηνή του εγκλήματος και αυτό γιατί υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν παρεμβάσεις στον τόπο του εγκλήματος, στο δωμάτιο όπου βρέθηκαν οι δύο σοροί.
Φως αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του φίλου του Ιταλού, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε στο σημείο του εγκλήματος. Υπενθυμίζεται πως ο 65χρονος πήρε τηλέφωνο τον φίλο του πριν την αστυνομία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τι δείχνουν τα αποτυπώματα - Καταρρίπτεται το σενάριο του Ιταλού
Προφυλακιστέος ο Ιταλός για τη διπλή δολοφονία μητέρας και του γιου της στο Αίγιο
Τζέιμς Μποντ: Ανατροπή με τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ – Στο κόλπο και ο Χάρι Στάιλς
00:08
Ιταλία: Λευκή τρούφα 850 γραμμαρίων πουλήθηκε για 100.000 ευρώ σε δημοπρασία
23:58
Η Mercedes «κλείδωσε» τον παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 παρά τη νίκη του Νόρις στο Σάο Πάολο
23:49
Ζαπορίζια: Επανήλθε η ηλεκτροδότηση στον πυρηνικό σταθμό μετά τη νέα διακοπή ρεύματος
23:44