Ανήλικες κατήγγειλαν ότι τις ακολουθούσε αυτοκίνητο ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους στα Μελίσσια
Σε καταγγελία προχώρησαν δύο ανήλικα κορίτσια από την περιοχή των Μελισσίων, υποστηρίζοντας πως ύποπτο όχημα τις παρακολουθούσε, την στιγμή που επέστρεφαν στο σπίτι τους.
«Τα παιδιά γυρνούσαν προς το σπίτι τους γύρω στις 10 το βράδυ, όταν αντιλήφθηκαν όχημα να τα ακολουθεί σε κοντινό στενό», ανέφερε η μητέρα της μίας ανήλικης στην ΕΡΤ.
Σύμφωνα με όσα περιγράφει, το αυτοκίνητο προσπέρασε τις ανήλικες κινούμενο με χαμηλή ταχύτητα και κάποια μέτρα πιο κάτω ακινητοποιήθηκε. Μάλιστα, όπως τόνισε η μητέρα στην περιγραφή της, οι επιβαίνοντες του οχήματος κοίταζαν έντονα προς τα κορίτσια.
Τα παιδιά στη συνέχεια άρχισαν να τρέχουν και κρύφτηκαν ενώ η μία τηλεφώνησε στη μητέρα της λέγοντάς της όσα συνέβησαν.
«Το όχημα είχε ήδη απομακρυνθεί και τα παιδιά ήταν τρομοκρατημένα» σημείωσε ακόμη η μητέρα της μίας ανήλικης.
Για το συμβάν διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία.
Ελεγκτής ζητούσε 20 ευρώ από επιβάτες για να μην τους επιβάλει πρόστιμο - Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
14:34
Γεννήθηκαν 2.973 λιγότερα παιδιά πέρυσι - Οι περιφέρειες με τις μεγαλύτερες μειώσεις
14:28
Κάλας: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένει προσηλωμένη σε μία εποικοδομητική σχέση με το Ισραήλ»
14:19
Κατέληξε βρέφος ενάμισι έτους που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Πάτρας
14:15