Άγρια συμπλοκή 10 ατόμων στην Καλλιθέα: Νεκρός ένας νεαρός - 14 προσαγωγές
Τη ζωή σε έναν νεαρό περίπου 18 ετών στοίχισε άγρια συμπλοκή ατόμων στην Καλλιθέα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25/6).
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, φέροντας σοβαρό τραύμα στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, αλλά λίγη ώρα μετά υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε προηγηθεί συμπλοκή με 10 άτομα και οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε 14 προσαγωγές. Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι να πρόκειται για οπαδικά κίνητρα.
Στο σημείο εντοπίστηκε επίσης ένα μαχαίρι, το οποίο και θα ελεγχθεί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να ρίξει φως στον δράστη του θύματος.
ΕΛΛΑΔΑ
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε αποθήκη στο Ηράκλειο - Ζημιές σε πολυκατοικία και επιχειρήσεις
18:12
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Καλά στην υγεία τους οι Ελληνες ομογενείς στην Βενεζουέλα» - Συνεχής συνεργασία με την Πρεσβεία
18:03
ΕΛΛΑΔΑ
Μάρω Κοντού: «Πάντα βαστάω μαχαίρι» λέει ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο Αττικόν
17:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Το viral βίντεο του πρωθυπουργού με τις στιγμές αγωνίας ως... ραλίστας
17:45
ΠΟΛΙΤΙΚΗ