Έκαναν ένοπλες ληστείες σε Κηφισιά και Λυκόβρυση αδειάζοντας τα ταμεία επιχειρήσεων – Μία σύλληψη
Αστυνομικός
INTIME NEWS / ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ (φωτογραφία αρχείου)Δύο ένοπλες ληστείες σε βάρος υπαλλήλων επιχειρήσεων σε Κηφισιά και Λυκόβρυση εξιχνιάστηκαν από τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε έναν 39χρονο.
Ο 39χρονος κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, ο 39χρονος μαζί με άλλους δράστες, είχαν συστήσει συμμορία, με σκοπό την τέλεση ένοπλων ληστειών και τη συνακόλουθη αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους.
Πώς δρούσαν
Αρχικά αφαιρούσαν αυτοκίνητα και στη συνέχεια προσέγγιζαν τις επιχειρήσεις-στόχους με τα κλαπέντα οχήματα, τα οποία στάθμευαν σε μικρή απόσταση.
Έπειτα μπούκαραν στους χώρους των επιχειρήσεων και με την απειλή πιστολιού, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές και τους υπαλλήλους.
Σημειώνεται ότι κατά την τέλεση των ληστειών λάμβαναν αυξημένα μέτρα αντιπαρακολούθησης χρησιμοποιώντας γάντια, καπέλα και κουκούλες.
Το συνολικό οικονομικό όφελος που αποκόμισε η εγκληματική ομάδα από τις δύο ένοπλες ληστείες σε βάρος υπαλλήλων επιχειρήσεων σε Κηφισιά και Λυκόβρυση, ανέρχεται σε χρηματικό ποσό άνω των 12.500 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε δωμάτιο σπιτιού
19:18
Διάψευση Νετανιάχου: «Ο Τραμπ δεν ζήτησε από το Ισραήλ να μην πλήξει σήραγγες στον Λίβανο»
19:07
Πρέβεζα: Βρήκαν χαμένο σακίδιο και έκαναν αναλήψεις από ΑΤΜ – Δύο συλλήψεις
18:56
KKE για φωτιά στο Ωραιόκαστρο: «Η «κοστολογημένη» πολιτική της κυβέρνησης ξεγυμνώνεται»
18:45