Έβρος: Χωρίς ενεργή φλόγα η αγροτοδασική έκταση στα Λάβαρα
Ανανεώθηκε:
Πυροσβέστες επιχειρούν σε φωτιά (φωτογραφία αρχείου)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/ EUROKINISSIΧωρίς ενεργή φλόγα είναι πλέον η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/7) σε αγροτοδασική έκταση στα Λάβαρα Έβρου.
Η άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά.
Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα οι δυνάμεις παραμένουν και διαβρέχουν μπάλες άχυρου, σε χώρο που λειτουργούσε για αποθήκευση ζωοτροφών και δεν υπήρχαν ζώα. Οι μπάλες άχυρου είναι ιδιαίτερα εύφλεκτες και χρειάζεται καλή αναμόχλευση και διαβροχή προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος αναζωπύρωσης.
Με την εκδήλωση της πυρκαγιάς έσπευσαν για την κατάσβεσή της 28 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα και τη συνδρομή ενώ από αέρος κινητοποιήθηκε ένα ελικόπτερο, μηχανημάτων έργου και υδροφόρων των ΟΤΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στον Έβρο - Επιχειρούν επίγειες δυνάμεις και ένα ελικόπτερο
Χέιλι Στίβενς: «Σαν να έφυγε ένα βάρος»- Τι σηματοδοτεί η «αποστασία» και η στήριξή της στον Ρότζερς
13:09
Πολεοδομία Κατερίνης: 11 συλλήψεις από τους Αδιάφθορους - Προηγήθηκε καταγγελία για «γρηγορόσημο»
13:08
Το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ σε δύο ημέρες αν οι ΗΠΑ αποδεχθούν τα αιτήματά του
13:07
Basketgate: Η ΑΕΚ κατέθεσε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας για τους στημένους αγώνες
13:03