Φωτιά σε βαγόνι τρένου στη Λάρισα – Ταλαιπωρία εννέα ωρών για τους επιβάτες
Τρένο κινείται σε σιδηροδρομικές γραμμές
CNN GreeceΦωτιά ξέσπασε σε βαγόνι τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα - Αθήνα σήμερα Κυριακή 12/7.
Η προγραμματισμένη αναχώρηση του τρένου είχε οριστεί για τις 07:30 το πρωί, ωστόσο μέχρι και τις 10:30, την ώρα δηλαδή που το τρένο θα έπρεπε κανονικά να φτάνει στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, οι επιβάτες παρέμεναν καθηλωμένοι στη Λάρισα χωρίς να έχει ξεκινήσει το δρομολόγιό τους.
Εκείνη την ώρα ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους πως, λόγω εκδήλωσης φωτιάς σε βαγόνι, η μετακίνησή τους προς την πρωτεύουσα θα γινόταν τελικά με λεωφορεία.
Η ταλαιπωρία, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί για τους επιβάτες, καθώς μέχρι και τις 16:30 το απόγευμα, το λεωφορείο τους δεν είχε καταφέρει ακόμα να φτάσει στην Αθήνα.
Οι επιβάτες συμπλήρωσαν εννέα ώρες αναμονής και μετακίνησης από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησής τους και βρίσκονται πλέον έξι ώρες πίσω από την αναμενόμενη ώρα άφιξής τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην Θεσσαλονίκη το πρώτο υβριδικό τρένο - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση και η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια - Ασπρόπυργος
Διαψεύδει η Κίνα αναφορές ότι παρείχε στο Ιράν πληροφορίες πριν από φονική επίθεση σε βάση των ΗΠΑ
13:20
Ο Τραμπ υποβαθμίζει δημοσίευμα που θέλει την Κίνα να έδωσε δορυφορικές φωτογραφίες στο Ιράν
13:11
Μαζωνάκης: «Μίλησε» το μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης - Τι αποκάλυψε για την ώρα που κατέρρευσε
13:10
Στον ανακριτή οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο Μαζωνάκη
12:59