ΕΛΛΑΔΑ

Έληξε η επιχείρηση στο Κερατσίνι, στα χέρια των αστυνομικών οι δράστες

Έληξε η επιχείρηση στο Κερατσίνι, στα χέρια των αστυνομικών οι δράστες
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/φωτογραφία αρχείου

Δυο Έλληνες και δυο άνδρες από το Καζακστάν είναι οι ληστές που τα ξημερώματα ταμπουρώθηκαν σε υπόγειο διαμέρισμα στο Κερατσίνι και άρχισαν να πυροβολούν εναντίων των αστυνομικών που τους είχαν εγκλωβίσει.

Η περιοχή στην οδό Αϊδινίου θύμιζε φάρ ουέστ καθώς οι ληστές πυροβόλησαν πάνω από 15 φορές τους αστυνομικούς, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Όταν συννελήφθησαν, οι αρχές βρήκαν πάνω τους και ένα πιστόλι SZ.

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, όταν το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα ότι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα που ζει μια ηλικιωμένη.

Την ώρα που έφταναν τα πρώτα περιπολικά, οι δράστες έβγαιναν από την πολυκατοικία και άφηναν μάλιστα αιμόφυρτη από το ξύλο την ηλικιωμένη γυναίκα.

Στη θέα των αστυνομικών οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν, ενώ ένας από αυτούς άρχισε να τρέχει για να εξαφανιστεί. Όμως οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν. Οι υπόλοιποι τρεις ταμπουρώθηκαν στο υπόγειο και πυροβολούσαν κατά των αστυνομικών.

Το τετράγωνο αποκλείστηκε και τρεις ώρες μετά, οι ληστές έπεφταν στα χέρια των αρχών.

Αυτή την ώρα εξετάζονται από τους αστυνομικούς και δεν αποκλείεται να πρόκειται για συμμορία που έχει διαπράξει και άλλες ληστείες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ