ΕΛΛΑΔΑ

Αναβάλλονται οι στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς

Αναβάλλονται οι στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς
Φωτογραφία αρχείου από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 και τη στάση του τραμ στο Σύνταγμα ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Eurokinissi

Αναβάλλονται κατά πάσα πιθανότητα οι προγραμματισμένες στάσεις εργασίας σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ που είχαν προκηρυχθεί για αυτήν την εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς είχαν λάβει την απόφαση ως μέσο αντίδρασης προς την ένταξη των αστικών συγκοινωνιών στο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων και την καθυστέρηση της υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν επίσημα οι προθέσεις τους.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τις κινητοποιήσεις τους την επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό τους οι στάσεις εργασίας θα γίνονταν ως εξής:

  • Τρίτη 15 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ
  • Παρασκευή 18 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00
  • Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ
  • Τετάρτη 23 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00
  • Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ λόγω Πολυτεχνείου

Προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, θα υπάρξουν από αύριο Τρίτη στις 6.00 το πρωί, ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛΑΣ, λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου.

Οι τροποποιήσεις θα διαρκέσουν έως τις 6.00 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ