Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Νεκρός άνδρας μετά από ατύχημα με αλυσοπρίονο
Ένας 68χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από ατύχημα με αλυσοπρίονο κατά τη διάρκεια εργασιών υλοτομίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-maistros.gr ο 68χρονος Στάθης Βλάχος αναχώρησε από το σπίτι του τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 27/7, προκειμένου να μεταβεί σε δασική περιοχή στην περιοχή της Φτελιάς για να κόψει ξύλα, ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα και δεν επέστρεφε και οι συγγενείς του ξεκίνησαν να τον αναζητούν.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και στην επιχείρηση συμμετείχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας. Λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι, ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δύσβατο σημείο του δάσους.
Ο άνδρας έφερε σοβαρό τραύμα στον λαιμό από αλυσοπρίονο ενώ όπως όλα δείχνουν, την ώρα που επιχειρούσε να κόψει ψηλό δέντρο, το αλυσοπρίονο ξέφυγε από τον έλεγχό του και τον τραυμάτισε θανάσιμα σε κεντρική αρτηρία.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλεία: Νεκρός 63χρονος μετά από ατύχημα με αλυσοπρίονο
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Ιούνιο
13:03
Κεραμέως: Επιπλέον 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας 55 έως 74 ετών
12:53
Νεκρός στο Παρίσι ο DJ Kavinsky, δημιουργός του εμβληματικού «Nightcall»
12:44
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Ηράκλειο Κρήτης
12:37