Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων: Αυξημένη κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου
Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου από την περιφέρεια προς την Αττική με την κίνηση να είναι αυξημένη στο ρεύμα εισόδου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.
Ειδικότερα με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από τα Μέγαρα έως την Νέα Περάμο ενώ μικρές καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα διόδια Ελευσίνας. Αντίθετα, χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η επιστροφή από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα σήμερα έχουν επιστρέψει στην Αττική 58.051 και συγκεκριμένα 36.200 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 21.851 από την Αθηνών-Λαμίας.
Η Τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι έως τις 23:00 το βράδυ στο ρεύμα εισόδου υπάρχει απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έξοδος Αυγούστου: Αυξημένη κίνηση σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο - Πόσα τα δρομολόγια προς τα νησιά
Ιταλία: Τέσσερα έργα του Αντονέλο ντα Μεσίνα εκλάπησαν από μουσείο της Σικελίας
20:40
ΕΚΑΒ: Δέκα διακομιδές πολιτών από τη φωτιά στη Σαλαμίνα - Εννέα με εγκαύματα
20:33
Ιρλανδία: Νεκροί και σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο - Αυτοκίνητο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα
20:29
Στο πρώτο βάθρο και πάλι ο Απόστολος Χρήστου - «Χρυσός» στα 100μ. ύπτιο
20:26