Αντιπροσωπεία Βόσνιων αξιωματικών στην 112η Πτέρυγα Μάχης
Τετραμελής αντιπροσωπεία αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, επισκέφθηκε την 112η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Ελευσίνας, στο πλαίσιο του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών για το 2016.
Όπως αναφέρεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της 384ης Μοίρας Έρευνας Διάσωσης και της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης, ενώ παρακολούθησε εκτέλεση σεναρίου αερομεταφοράς ασθενούς (Medevac) από ελικόπτερο Super Puma, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκπαίδευσης Eιδικών Δυνάμεων, καθώς και εκτέλεση σεναρίων διάσωσης.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ