Στήριξη Μιχαλολιάκου στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων της Χίου
Προκλητική στήριξη σε όλους όσοι πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια της Σούδας στην Χίο, παρείχε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.
Ο κ. Μιχαλολιάκος αποκάλεσε «τίτλο τιμής» το να αποκαλείται Χρυσαυγίτης όποιος Έλληνας αντιστέκεται. Ενώ, πίσω από τα επεισόδια της 17ης Νοεμβρίου αναγνώρισε πράξεις αντίστασης. Από το στόχαστρο του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν έλειψαν οι δημοσιογράφοι.


Στην ομιλία του είπε:
"Αμέσως οι προοδευτικοί δημοσιογράφοι αυτής της χώρας πήγαν να ρίξουν όλη την ευθύνη για τα επεισόδια σε ακροδεξιά στοιχεία, σε Χρυσαυγίτες. Ε λοιπόν ναι. Γι’ αυτούς, όποιος Έλληνας αντιστέκεται είναι χρυσαυγίτης. Αυτό για εμάς αποτελεί τίτλο τιμής. Η χρυσή Αυγή είναι η εθνική αντίσταση της Ελλάδος"
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26 Αυγούστου)
06:30
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
06:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
05:00
Προστασία πρώτης κατοικίας: Από πότε ισχύει η νέα ρύθμιση και τι προβλέπει
04:04