Επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη
Στόχος αγνώστων έγιναν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού-Ευόσμου, το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση, ομάδα αγνώστων έγραψε συνθήματα στους τοίχους και τις πόρτες των γραφείων που βρίσκονται στην οδό Μ.Αλεξάνδρου στον Εύοσμο.
Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφέρει πως "για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται στόχος φασιστών".
Προσθέτει πως "τέτοιου είδους επιθέσεις δεν μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν, αλλά αντίθετα δυναμώνουν το φρόνημά μας και την αγωνιστική μας διάθεση ενάντια στη φασιστική επιθετικότητα".
"Οι συμμορίες των ακροδεξιών επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την αντίληψή τους για τη δημοκρατία. Μια αντίληψη η οποία είναι απόρροια της καθοδηγητικής τους γραμμής: βία εναντίον της Αριστεράς και εναντίον της δημοκρατικής και πολιτιστικής δράσης των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ", υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
SPONSORED
Τασούλας για τον θάνατο του Γιώργου Σουφλιά: «Πάντα έθετε ως προτεραιότητα το καθήκον»
20:13
Ιρανός αξιωματούχος στο CNNi: Αποδέσμευση 24 δισ. δολαρίων για να προχωρήσει η συμφωνία με τις ΗΠΑ
20:04
Συνάντηση Μακρόν, Στάρμερ, Μερτς, Ζελένσκι την Κυριακή στο Λονδίνο για την Ουκρανία
19:55
Γαλλία: Η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 11χρονη Λιανά που είχε εξαφανιστεί
19:45