Νεκρός ανασύρθηκε Γερμανός λουόμενος από θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)Νεκρός από θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής ανασύρθηκε ένας 85χρονος, υπήκοος Γερμανίας σήμερα το πρωί.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή «Λαγόμανδρα» Σιθωνίας Χαλκιδικής.
Στον 85χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και από τον ναυαγοσώστη της παραλίας με καρδιοπνευμονική ανάνηψη (ΚΑΡΠΑ), με αρνητικά αποτελέσματα.
Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
ΚΟΣΜΟΣ
Πτήση της Wizz Air από το Λονδίνο άλλαξε πορεία προς τη Βουδαπέστη μετά από απειλή για βόμβα
15:19
ΕΛΛΑΔΑ
Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Ρόδο: Λάσπη, ντελαπαρισμένα ΙΧ, απόγνωση - Έβρεχε 17 ώρες
15:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες ορκωμοσίες στη Βουλή - Στους 12 βουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ
15:14
TECH
Μια νέα σειρά ρομπότ-συντρόφων, με ρεαλιστικό δέρμα από σιλικόνη και 39 βαθμούς ελευθερίας
15:04
ΕΛΛΑΔΑ