Βίντεο από τη φωτιά στο οχηματαγωγό πλοίο ανοιχτά της Μυκόνου - Ασφαλείς και οι 29 επιβαίνοντες
Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από το φλεγόμενο φορτηγό-οχηματαγωγό βόρεια της Μυκόνου, έδωσε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).
Βίντεο δείχνουν το πλήρωμα να προσπαθεί να σβήσει την πυρκαγιά ενώ πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το κατάστρωμα.
Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (25/9) σε οχηματαγωγό πλοίο βόρεια της Μυκόνου στο οποίο επέβαιναν 29 άτομα.
Η φωτιά αυτή τη στιγμή έχει σβήσει και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Το Πυροσβεστικό Σώμα διέθεσε συνολικά 4 θαλάσσια μέσα και συγκεκριμένα 2 ταχύπλοα πυροσβεστικά σκάφη (τύπου RAFNAR) από Σύρο και Λαύριο και 2 Πυροσβεστικά πλοία από Πειραιά.
Επίσης στη πυρκαγιά μετέβησε και ένα ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, για την επόπτευσή της. Καθ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του συμβάντος το ΕΣΚΕΔΙΚ λάμβανε συνεχή εικόνα από αεροσκάφος επιτήρησης και καταγραφής δεδομένων ISR τύπου Diamond 62 MPP.
Υπενθυμίζεται πως η φωτιά εκδηλώθηκε στο κατάστρωμα.
Με τη συνδρομή του Λιμενικού αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στην Τήνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μύκονος: Ξεκινούν οι έλεγχοι στην πολεοδομία του νησιού από ειδικό κλιμάκιο
Φωτιά σε οχηματαγωγό πλοίο με 29 επιβαίνοντες βόρεια της Μυκόνου - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση
Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να πάρουν όλο το πετρέλαιο του Ιράν»
19:11
Κουλκουδίνας για επιδότηση χιλιάδων ευρώ: «Όλα νόμιμα - Πριν την εκλογή μου η κατάθεση του φακέλου»
19:03
«Είμαστε στη διάθεση της Δικαιοσύνης- Προτεραιότητα οι εργαζόμενοι»: Η πρώτη αντίδραση της Pizza Fan
18:55
Φιντάν: Είμαστε σε συζητήσεις με την Αίγυπτο για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
18:47