Τεχνικό σύμβουλο για τη νεκροψία ορίζει η οικογένεια της 20χρονης - «Ύποπτες οι συνθήκες θανάτου»
Δικαστήρια θεσσαλονικης
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας που θα διενεργηθεί το πρωί της Δευτέρας (12/10) στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στρέφεται το ενδιαφέρον στην υπόθεση του θανάτου της 20χρονης κοπέλας μετά από χρήση ουσιών.
Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης, Αντώνης Κουδρόγλου, ανέφερε: «Μια νέα κοπέλα χάθηκε από χρήση επικίνδυνων ναρκωτικών ουσιών, υπό εξαιρετικά ύποπτες συνθήκες. Η οικογένεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει τα πάντα, πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι, υπάρχουν πάρα πολλές ύποπτες συνθήκες οι οποίες διερευνώνται.
Η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο για την νεκροψία που θα λάβει χώρα αύριο, ήδη έχουμε επικοινωνήσει με τον κύριο Λέων, να έρθει από Αθήνα για να ερευνήσει αυτά τα οποία υποπτευόμαστε και θα είμαστε σε θέση να σας πούμε αφού μελετηθεί η δικογραφία».
Πληροφορίες που επικαλείται το Thestival, αναφέρουν πως ο 20χρονος που έχει συλληφθεί αλλάζει συνεχώς τους ισχυρισμούς του σχετικά με το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο της 20χρονης φίλης του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, θανατηφόρα έκθεση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
«Είχε ξανασυμβεί πριν 3 χρόνια με τον ίδιο φίλο»
Σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο πατέρας της 20χρονης ζήτησε από τους αρμόδιους να κάνουν ό,τι μπορούν για να βρεθούν όλοι οι ένοχοι, προκειμένου να μην έρθουν άλλοι γονείς στη θέση του.
«Η κόρη μου σπούδαζε, ήταν στην επιχείρησή μου, στην εργασία κάθε μέρα. Είχε πάρει τη δουλειά στα χέρια», ανέφερε, όπως γράφει η Voria.gr.
«Ήταν από το δημοτικό φίλοι. Με τον ίδιο τύπο πριν τρία χρόνια συνέβη πάλι το ίδιο, μας κάλεσαν στο Ιπποκράτειο, η κόρη μου ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση» τόνισε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, προσθέτοντας πως η οικογένειά της αναζητά όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.
Τι λέει η ΕΛΑΣ για την τραγωδία
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος και η 20χρονη βρίσκονται χθες τα ξημερώματα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Εκεί -σύμφωνα με την ΕΛΑΣ- προμηθεύτηκαν από έτερο άγνωστο άτομο ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (MDMA), την οποία έκαναν χρήση, με αποτέλεσμα η νεαρή να χάσει τις αισθήσεις της και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, όπου απεβίωσε χθες το πρωί.
Ο 20χρονος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θέρμης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, θανατηφόρα έκθεση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 20χρονο για τον θάνατο της φίλης του από χρήση ναρκωτικών
Ο Ερντογάν επιταχύνει τις κατασκευές νέων καταφυγίων στην Τουρκία για προστασία από επιθέσεις
21:22
Νέα ρωσικά πλήγματα σε Κίεβο και Χάρκοβο παρά την «ενεργειακή εκεχειρία» κατήγγειλε ο Ζελένσκι
21:10
Κόρινθος: Δύο τραυματίες σε τροχαίο - Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις μπάρες
21:00
Βρετανία: Η τίγρης δεν θα υποβληθεί σε ευθανασία μετά τη θανατηφόρα επίθεση σε νεαρό άνδρα
20:47