Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους Σακκάς-Σεϊσίδης
Οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς την επιβολή περιοριστικού όρου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Οι δύο κατηγορούμενοι, που μετά τις απολογίες τους οδηγήθηκαν εκ νέου στη φυλακή, καθώς κρατούνται για άλλες πράξεις, κλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε απολογία ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας. Και στους δύο αποδίδονται κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, καθώς, σύμφωνα με τις αρχές, εμπλέκονται σε δράσεις της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, τόσο ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, όσο και ο Μάριος Σεϊσίδης, αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.
SPONSORED
ΗΠΑ: Το Τέξας πραγματοποίησε την 600ή εκτέλεση από το 1982
09:12
Eurovision 2026: «Κλείδωσε» ο τελικός – Οι 25 χώρες με Akylas και Antigoni
09:02
Κίνα: «Να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ - Ο πόλεμος στο Ιράν δεν έπρεπε να γίνει»
08:53
Πανελλήνιες 2026: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Ειδικά μαθήματα και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής
08:50