Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ: Πώς θα κινηθούν οι συρμοί
Συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Μέσα σταθερής τροχιάς.
Στο πλαίσιο αυτό, θα ακινητοποιηθούν και την Τετάρτη για κάποιες ώρες οι συρμοί του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, αφού οι εργαζόμενοι συμμετέχουν σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας.
Συγκεκριμένα, οι συρμοί του ΗΣΑΠ θα τραβήξουν χειρόφρενο στις 12 το μεσημέρι και θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι ως τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων ηλεκτροδηγών ΗΣΑΠ, η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις γίνεται εν αναμονή απάντησης στο αίτημα συνάντησης με την ΣΤΑ.ΣΥ για τη συζήτηση κρίσιμων ζητημάτων ασφαλείας σιδηροδρόμου, για τα οποία δεν έχει καταρτιστεί χρονοδιάγραμμα.
Τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς, Μετρό, τραμ, προαστιακός, λεωφορεία και τρόλεϊ κινούνται σήμερα κανονικά.
Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ θα συνεχιστούν και την Παρασκευή, οπότε και οι συρμοί θα ακινητοποιηθούν από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία: Βίντεο ντοκουμέντο από τα βασανιστήρια στους ανήλικους «dealers»
22:16
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 5.640.000 ευρώ
22:13
Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
22:04
ΗΠΑ Το «Κέντρο Κένεντι» στην Ουάσιγκτον απέκτησε νέα πινακίδα με το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ (pics)
21:52