Στα «δίχτυα» της Άγκυρας το Καστελόριζο
Σε μία ακόμα προκλητική ενέργεια προχωρά η Άγκυρα, καθώς μετά τη δήλωση ότι τα Ίμια είναι “τουρκικό έδαφος” και την ανακοίνωση στην οποία ζητούσε να εξαιρεθεί η Κάσος από ελληνική στρατιωτική άσκηση, έρχεται η NAVTEX 785/16 στην οποία περιλαμβάνεται το Καστελόριζο μέσα σε τουρκική άσκηση.
Οι Τούρκοι με το να περιλάβουν το Καστελόριζο μέσα στην τουρκική άσκηση, το αποκόβουν από την Ελλάδα ενώ επισημαίνουν ότι τα πλοία που θα θέλουν να το προσεγγίσουν θα πρέπει πρώτα να ειδοποιούν.
Σύμφωνα με την NAVTEX 785/16 που εξέδωσαν σήμερα στις 15:40 το μεσημέρι (τοπική ώρα), αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου δεσμεύουν περιοχή για άσκηση πολεμικού πλοίου με υποβρύχια συσκευή. Προφανώς θα αποτελεί σενάριο της ανθυποβρυχιακής άσκησης που έχουν σε εξέλιξη την περιοχή.

Διαβάστε επίσης:
Στο 13ο Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas η ισότητα και η ενδυνάμωση ήταν οι νικητές
17:03
«Κουνάτε το γκολπόστ και είστε και οφσάιντ» - Η ατάκα Πιερράκακη σε Ανδρουλάκη για τα κόκκινα δάνεια
17:03
Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Rheinmetall
16:59
H βίλα του Μπερλουσκόνι στην Σαρδηνία πωλείται στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ
16:57