Εντόπισαν κρυμμένες βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια
Βαλίτσες και τελάρα με πάνω από 150 μολότοφ ανακάλυψαν το απόγευμα της Κυριακής πυροσβέστες σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια.
Οι ένοικοι των διπλανών σπιτιών ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς η μυρωδιά της βενζίνης ήταν πολύ έντονη.
Μόλις οι πυροσβέστες μπήκαν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο εντόπισαν αρχικά ένα τελάρο γεμάτο με βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, ενώ συνεχίζοντας τις έρευνες βρήκαν επίσης μια βαλίτσα γεμάτη μολότοφ.
Οι αρχές εκτιμούν ότι τις μολότοφ θα χρησιμοποιούσαν ομάδες αντιεξουσιαστών σε επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, πιθανότατα μετά τις πορείες για την ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Πάντως, τα μέτρα της αστυνομίας για την 6η Δεκέμβρη θα είναι δρακόντεια, ενώ έχουν δοθεί εντολές στα αστυνομικά τμήματα να βρίσκονται σε ύψιστο συναγερμό. Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. έχει δώσει εντολές στους αστυνομικούς που πραγματοποιούν περιπολίες να λαμβάνουν αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας.
Οι αστυνομικοί που θα διατεθούν στις πορείες εκείνης της ημέρας, έχουν αυστηρές οδηγίες να παραμένουν ψύχραιμοι και να εκτελούν τις εντολές των ανωτέρων τους από το κέντρο επιχειρήσεων της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης.
Ρόδος: Πήραν χωρίς άδεια το βρέφος τους από το νοσοκομείο - Διακομίσθηκε στην Αθήνα και διασωληνώθηκε
12:36
Ρωσία: Καθηγήτρια υπέκυψε στα τραύματά της μετά από επίθεση με μαχαίρι από 17χρονο μαθητή της
12:30
Imperial Brands Hellas: Ισχυρές οικονομικές επιδόσεις και το 2025 με οδηγό τα Προϊόντα Νέας Γενιάς
12:30
Πυροβολισμός κατά του ράπερ Offset έξω από καζίνο στη Φλόριντα
12:20