Μετρό: Κλείνουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο
Κατεβάζουν ρολά από το μεσημέρι της Τρίτης οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο», έπειτα από εντολή της ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων που λαμβάνονται στην πρωτεύουσα με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Συγκεκριμένα, στις 3 μετά το μεσημέρι θα κλείσει ο σταθμός " ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" και στις 4.30 το απόγευμα ο σταθμός "ΣΥΝΤΑΓΜΑ".
Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Οι σταθμοί θα ανοίξουν κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ.
Σημειώνεται ότι στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης είναι προγραμματισμένο μαθητικό και σπουδαστικό συλλαλητήριο, στα Προπύλαια, ενώ το απόγευμα στον ίδιο χώρο είναι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαφόρων ομάδων αντιεξουσιαστών, για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Οι Rolling Stones προϊδεάζουν με διαφημιστική καμπάνια για τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ
23:58
Η FIFA αυξάνει τα χρηματικά έπαθλα για τις 48 ομάδες του Μουντιάλ 2026
23:46
Αποκάλυψη για τον βομβαρδισμό της αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ από το ιρανικό μαχητικό F-5
23:34
ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ένοπλη επίθεση στο δείπνο του Τραμπ, τα κενά ασφαλείας και το μανιφέστο του «μοναχικού λύκου»
23:22