Πυρ εναντίον αστυνομικών στο Μενίδι
Ληστές άνοιξαν πυρ το βράδυ της Παρασκευής εναντίον αστυνομικών στην περιοχή του Μενιδίου, αφού προηγουμένως είχαν ληστέψει κατάστημα Γερμανός στη Λεωφόρο Ειρήνης.
Αμέσως μετά τη ληστεία, αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή εντόπισαν και καταδίωξαν μία μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Στην περιοχή του Μενιδίου λίγο μετά το ξενοδοχείο Ιβίσκος οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός ή διερχόμενος.
Τελικά οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν και η αστυνομία συνεχίζει τις αναζητήσεις προκειμένου να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες χρησιμοποίησαν όπλο uzi εναντίον των αστυνομικών και συνολικά περισυλλέγησαν 9 κάλυκες. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικράτησε ήταν πως οι αστυνομικοί σώθηκαν κυριολεκτικά από θαύμα, καθώς ένας κάλυκας βρέθηκε στο κράνος του αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Σημαντικό ενδιαφέρον στις δημοπρασίες LNG του ΔΕΣΦΑ για δέσμευση χρονοπαραθύρων εκφόρτωσης φορτίων LNG
13:04
Νορβηγία: Αθώος δήλωσε στη δίκη του για βιασμούς ο γιος της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ
13:02
Κόκκινα δάνεια: Λύση υπέρ των δανειοληπτών θα εισηγηθεί ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου
13:00
Μυτιλήνη: Έπεσαν σοβάδες σε σχολείο της Καλλονής (pic)
12:57