Εργαζόμενοι των νοσοκομείων «έχτισαν» την είσοδο του Υπ. Υγείας (vid)
Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν για να διαμαρτυρηθούν οι εργαζόμενοι των δημόσιων νοσοκομείων Αττικής, χτίζοντας την είσοδο του υπουργείου Υγείας.
Οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων έφθασαν νωρίς το πρωί στο υπουργείο και άρχισαν να κλείνουν την είσοδο διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα ζητήσουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Υπενθυμίζεται ότι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές Υγείας της Αττικής, πραγματοποιούν στάση εργασίας, έπειτα από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί, δωρεάν Υγεία - Πρόνοια, με εύκολη και καθολική πρόσβαση, επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του Συστήματος Υγείας, ένταξη των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, διατήρηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και κατάργηση των μνημονίων - ανάκτηση των μνημονιακών απωλειών.
Γερμανία: Από εγκεφαλική αιμορραγία ο θάνατος του ελεγκτή - Υπέστη ανακοπή ο πατέρας του
08:59
Χίος: Στον εισαγγελέα ο Μαροκινός διακινητής του ταχύπλοου - Οι τραυματίες, οι έρευνες και οι μαρτυρίες
08:53
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας εμπορίας αλλοδαπών: Τους εξανάγκαζαν σε επαιτεία στα φανάρια
08:52
Η A24 πιάνει το «αλυσοπρίονο»: Νέα τηλεοπτική σειρά Texas Chainsaw Massacre
08:41